"A" stalci

A-stalak specijalno je konstruiran samostojeći reklamni stalak s praktičnim klik-klak okvirima i zaštitnom antirefleksivnom folijom.

 


A-stalak
(0 Customer review)
65,3395,33 + PDV

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

A-stalak je sklopivi aluminijski samostojeći pano koji nosi ispise s obje strane. Dolazi u kompletu s prozirnom zaštitnom folijom, a izmjena reklamnih plakata izrazito je brza i jednostavna. A-stalak je pogodan za korištenje kako za unutrašnje tako i vanjske uvjete.   Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
A-stalak sa zaglavljem
(0 Customer review)
142,67193,33 + PDV

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

A-stalak sa zaglavljem je sklopivi aluminijski samostojeći pano koji nosi ispise s obje strane. Dolazi u kompletu s prozirnom zaštitnom folijom, a izmjena reklamnih plakata izrazito je brza i jednostavna. A-stalak je pogodan za korištenje kako za unutrašnje tako i vanjske uvjete.   Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
cart