Counter tribune

Counter tribune

(0 Customer reviews)

Cijena na upit

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

Counter tribune je popularan i povoljan proizvod za promociju proizvoda ili usluga, može služiti kao prodajni kiosk ili štand te je izvrsno rješenje za razne prezentacije te degustacije proizvoda. Izrađen je od kvalitetnih materijala s laganom aluminijskom konstrukcijom te se jednostavno sastavlja.

 

Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

Opis

Counter tribune je model promotivnog stolića koji se često koristi u promotivne svrhe na različitim lokacijama, a ponajviše na sajmovima, konferencijama, u trgovačkim centrima. Izrađen je od kvalitetnih materijala s laganom aluminijskom konstrukcijom, jednostavno se sastavlja i kao takav je idealan i vrlo povoljan način za promociju, a može služiti kao prodajni kiosk ili štand. Namijenjen je vanjskoj i unutrašnjoj upotrebi. Uz njega možete nabaviti i navlaku i policu, ovisno o potrebama. Navedena cijena je cijena konstrukcije.
Dimenzije reklamne površine:  182 x 90 cm
cart