Promotivni stolići

Promotivni stolići često su korišteni promocijski sustav na sajmovima, konferencijama, u trgovačkim centrima i sličnim događanjima. Može se koristiti kao prodajni kiosk, demonstracijski štand, mobilni pult na izložbi, sajmu, čak i kao privremena recepcija.

 


Pano desk ravni
(0 Customer review)
Cijena na upit

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

Pano desk - promotivni stolić je idealan i vrlo povoljan način promocije kao prodajni kiosk ili demonstracijski štand. Namijenjen je za višekratnu upotrebu, praktičan za korištenje i jednostavan za montažu.   Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
Pano desk zakrivljeni
(0 Customer review)
Cijena na upit

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

Pano desk - zakrivljeni promotivni stolić je idealan je i vrlo povoljan način promocije kao prodajni kiosk ili demonstracijski štand. Namijenjen je za višekratnu upotrebu, praktičan za korištenje i jednostavan za montažu.   Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
Counter tribune
(0 Customer review)
Cijena na upit

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

Counter tribune je popularan i povoljan proizvod za promociju proizvoda ili usluga, može služiti kao prodajni kiosk ili štand te je izvrsno rješenje za razne prezentacije te degustacije proizvoda. Izrađen je od kvalitetnih materijala s laganom aluminijskom konstrukcijom te se jednostavno sastavlja.   Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
Promotivni stolić PVC
(0 Customer review)
Cijena na upit

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

Promo pult ili promotivni stol (štand) najčešće se koristi na sajmovima, konferencijama, prodajnim ili promo događanjima. Praktičan je za korištenje i jednostavan za montažu te  konstruiran na način da se reklama može aplicirati i na donji i gornji dio promo pulta. Za lakši i sigurniji transport, uz stolić dolazi i transportna torba za praktično prenošenje.   Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!
cart