Promotivni stolić PVC

Promotivni stolić PVC

(0 Customer reviews)

Cijena na upit

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

Promo pult ili promotivni stol (štand) najčešće se koristi na sajmovima, konferencijama, prodajnim ili promo događanjima. Praktičan je za korištenje i jednostavan za montažu te  konstruiran na način da se reklama može aplicirati i na donji i gornji dio promo pulta. Za lakši i sigurniji transport, uz stolić dolazi i transportna torba za praktično prenošenje.

 

Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

Opis

Promotivni stolić često je korišteni promocijski sustav na sajmovima, konferencijama, u trgovačkim centrima i sličnim događanjima. Savršeno se uklapa u svaku okolinu, a može se koristiti kao prodajni kiosk, demonstracijski štand, mobilni pult na izložbi, sajmu, i za vrijeme rasprodaja, čak i kao privremena recepcija. Odličan je za promociju u gotovo svim prilikama (bilo vanjskim ili unutarnjim prostorima) ne samo zbog svoje praktične funkcije već i zbog doista velike površine koju možete brendirati kako god želite. Lagane je montažne konstrukcije, a s unutarnje strane može sadržavati dodatnu policu za odlaganje promotivnih materijala.

Prostorne dimenzije:  190 x 85 x 45 cm
Dimenzije reklamne površine:  86 x 45 x 88 cm

 

cart