Roll-Up Double R100

Roll-Up Double R100

(0 Customer reviews)

Cijena na upit

FIKSNI TEČAJ KONVERZIJE: 1EUR = 7,53450 KUNA

Roll-up je samostojeći nosač velikih plakata s mehanizmom uvlačenja ispisa koji omogućuje njegovu zaštitu od eventualnih oštećenja prilikom transporta. Idealno ga je koristiti u prilikama kada ste ograničeni prostorom jer vam daje veliku reklamnu površinu uz maksimalnu uštedu prostora. Roll-Up Double Outdoor drži ispis s obje strane.

 

Dostupna opcija kreiranja grafičkog dizajna reklamnog materijala te izrada kompletne pripreme za tisak. Ukoliko vam je potreban grafički dizajn i priprema kontaktirajte nas i zatražite ponudu!

Opis

Jedan od najpopularnijih prezentacijskih sustava je roll-up odnosno samostojeći nosač bannera s mehanizmom uvlačenja ispisa radi zaštite od oštećenja. Poznat i kao „pingvin“, ovaj je sustav proizveden od laganih aluminijskih elemenata pa se postavlja brzo te je izrazito praktičan prilikom montiranja i prenošenja. Koristi se pretežito u zatvorenim prostorima, a u povoljnim vremenskim uvjetima može se koristiti i na otvorenom. Za lakše prenošenje, uz roll-up dobivate i transportnu torbu.
Navedena cijena je cijena konstrukcije.

 

Dimenzije Dimenzije reklamne površine: 100 x 200 cm
cart